FastHealing

Integral FastHealing

Szeretnél testileg, lelkileg megújulni, új életet kezdeni, de nem tudod, hogyan vágj bele? Úgy érzed, hogy sosincs erőd végigvinni a dolgokat? Nincs lehetőséged elmenni drága luxus böjt hotelekbe?

Jó hír: a változást saját környezetedben is végigviheted. A négy évszak böjtprogram egész éven át elkísér, hogy a tavaszi nagyböjt testi – lelki és életmódbeli változások folyamatosan újjáéledjenek, egymásra épüljenek, és lépésről lépésre kimozdítsanak a jelenlegi helyzetedből.

 • Az összes böjt elvégezhető tisztán online kapcsolódással is bárhonnan a világból!
 • Napi rendszerességgel kapod a feladatokat, lelki gyakorlatokat és a javasolt étrendet. Ez a ritmus benne tart a folyamatodban.
 • Szükség esetén skype tanácsadással segítem a fordulópontokat, elakadásokat.
 • A spirituális gyakorlatok nyilván személyes részvételt igényelnek, ám a folyamat feladatai az online utasítások alapján tökéletes eredményt hoznak.

Minden évszak böjtjét egy-egy elem uralja, és egy ősi spirituális gyakorlat zárja:

Tavasz. A víz elem uralja, és a tűzön járás gyakorlat zárja. Témája a megtisztulás, elengedés.

Nyár. A tűz elem uralja, és az izzasztó kunyhó gyakorlat zárja. Témája a belső tűz, cselekvőképesség, szenvedély felélesztése.

– Ősz. A föld elem uralja és a transzlégzés a zárógyakorlata. Témája a teremtés.

– Tél. A levegő elem uralja, zárógyakorlata a CSEND elvonulás. Témája valódi szabadság.

 

Életváltás 40 napos programmal – bármikor az év folyamán

Mi történik akkor, ha a szándék nem esik egybe a tavaszi nagyböjttel?

Kidolgoztam egy 40 napos életmódváltó programot, melyet egyénileg rád és az adott évszakra szabunk – veled együtt. 

 

Gyere, ha:

 • Szeretnél komoly életmódváltást végrehajtani;
 • Szeretnél régi viselkedési mintákat elengedni;
 • Egészségügyileg indokolt, hogy elinduljon egy komolyabb súlyvesztési folyamat;
 • Komoly váltás érett meg az életedben;
 • Mindenképp szeretnél minden szinten méregteleníteni, és a 4 évszak böjt következő időszaka távol van számodra, vagy nem elégséges.

Ha a személyes program érdekel, akkor jelentkezz be az oldal alján ingyenes konzultációra!

 

Mi történik veled a böjt alatt?

A tekinteted kifényesedik, tested és arcod kisimul, ragyogóvá válik. A  40. nap végére úgy érzed, valósággal újjászülettél.  Eltűnik a fáradtság, újra eltölt a végtelen energia érzése.

A legmélyebb változást mégis lelki szinten éled meg: a 40. nap után semmi nem lesz olyan, mint előtte volt. A 40 napos böjt olyan, mint egy életváltoztató zarándokút.

 A böjt nem éhezés, hanem szabad emberek önálló döntése a szellemi fejlődésük és fizikai állapotuk javítása érdekében.

A böjt az összes nagy spirituális hagyomány gyakorlataiban megtalálható. A magyar nyelv “kiböjtölni” kifejezése pontosan írja le a megszabadulás folyamatát: lemondok valamiről, amit megszoktam és a lemondással megtisztulok, hogy valami új jöhessen az életembe.

Az Integral FastHealing

 • viszonylag egészséges emberek
 • otthon végzett
 • napi szintű feladatokkal vezetett
 • testi – lelki és szellemi gyakorlata.

 

VÍZ jellegű böjt - a teljes megtisztulásért
VÍZ jellegű böjt – a teljes megtisztulásért

Ennek eredménye:

A 40 napos böjt egy szike és gyógyszermentes fiatalító műtét testnek, léleknek egyaránt.

Egy ősrégi hagyomány, mely a tavaszi megújulás természeti energiáit használja fel arra, hogy testileg – lelkileg megtisztulva folytathasd az év hátralévő szakaszában az utadat.zt jelenti, hogy ha végigjárod az utat, hogy elkezded pontosan látni saját erőforrásaidat, lehetőségeidet és helyzetedet a világban.

A folyamatos méregtelenítés eltávolítja a felhalmozódott mérgeket a szervezetedből, a lelki gyakorlatok pedig a belső megtisztulás, harmónia folyamatait segítik elő.

Ehhez igen, nagyon erősen elhagyod majd a komfortzónádat minden szinten. Minél távolabbra mész a komfortzónától annál közelebb jutsz önmagadhoz. Minden támogatást megadok ehhez a folyamathoz, de végigmenni neked kell.

A tavaszi nagyböjtöt tűzön járással, a legbelső félelmek, blokkoló minták elengedésével zárjuk.

 

 

TŰZ jellegű böjt - a belső tűzért
TŰZ jellegű böjt – a belső tűzért

A nyári 10 napos speciális böjt a nyári napforduló előtt esedékes. A nyár legerősebb napjait használjuk fel a saját belső tüzünkhöz való kapcsolódáshoz. A belső tűz elengedhetetlen az élet szenvedélyéhez – a boldog áramláshoz, a szenvedélyes szerelemhez és alkotáshoz.

A 10. nap végére a tudatosságod, életkedved érezhetően megerősödik. A vonalaid karcsúbbak lesznek, az arcod tisztább, a szemeid ragyogóbbak, sugárzóbbak, igézőbbek. Az életkedved és az alkotókedved megnő.

Föld jellegű böjt a tudatos teremtésért
Föld jellegű böjt a tudatos teremtésért

Termés – teremtés. Az őszi 10 napos böjt a bőségről szól. Gyakorlati és lelki feladatokkal jutsz el ahhoz, hogy amit tavasszal megálmodtál, nyáron az energiát gyűjtötted hozzá – nekiállj megvalósítani.

 • Megtanulsz a bőségben is megelégedni a szükséges eléggel;
 • Megtanulod tisztelni az energiát – saját magadét, másokét és a Természetét;
 • Megtanulod áramoltatni az energiát – a tudást, az életerődet és a lehetőségeidet;
 • Megtanulod a gondolataid megvalósításának alaplépéseit;
 • Vigyázat: ezek nagyon gyakorlatias dolgok! Lustaságnak helye nincs!

 

LEVEGŐ típusú böjt a lélek szabadságáért
LEVEGŐ jellegű böjt a lélek szabadságáért

A téli böjt a keresztény kultúrkörben Jézus, a megváltó születésének ünnepe. A kereszténység előtti hagyomány a Fény, a lélek megnyílása ünnepét tartotta ekkor. A téli fordulópont ünnepe volt a Karácsony.

A téli 10 nap a lélek megnyílása a valódi szabadság felé. Felkészülés szívben és lélekben az ünnepre. Ez alatt a 10 nap alatt meleg gyógyteákat fogyasztunk meghatározott sorrendben, hogy kinyíljunk egymás felé és a transzcendens felé.

A gyakorlatot rendhagyó módon nem egyből a böjt után tartjuk, hanem január elején egy bentlakásos elvonulással. 3 nap teljes CSEND, és meditációs gyakorlatok. Telefonok, internet kikapcsolva, csak Te vagy, és a mély erdő csendje. 3 nap szótlanul hatalmas lépés a megszabadulás felé.

Még többet szeretnél tudni? Elküldöm számodra az eredményeket tartalmazó tanulmányt, melyet itt igényelhetsz:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>